SUNA ACUM TRIMITE EMAIL

Site de prezentare

 • Consultanta pentru alegerea numelui de domeniu

  Te vom ajuta sa alegi domeniul potrivit pentru afacerea ta, astfel incat clientii sa te gaseasca rapid.

 • Gazduire

  Vei beneficia de gazduire rapida si sigura.

 • Structura site web

  Construim site-ul pe o structura bine organizata pentru ca site-ul sa fie rapid indexat de motoarele de cautare.

 • Design logo

  Vom crea un logo profesionist, care va inspira incredere clientilor tai.

 • Design homepage

  Fiind prima pagina pe care o vor vizita clientii, este foarte important ca aceasta sa iti reprezinte corect afacerea de la primul contact.

 • Design pagini web

  Specialistii nostri folosesc cele mai noi tehnici de UX si UI pentru ca website-ul tau sa fie usor de navigat.

 • Design responsive

  Mai mult de jumatate dintre utilizatorii de internet folosesc acum dispozitivele mobile. Iti vom construi un site web ce se va adapta automat la ecranul clientilor, creandu-le o experienta cat mai placuta.

 • Cele mai noi si mai stabile limbaje de programare

  Ne asiguram ca site-ul tau va fi sigur si va functiona fara erori, astfel vei fi indexat de motoarele de cautare mult mai usor.

 • Creare continut pentru website (text RO/EN, poze)

  Nu trebuie sa iti faci probleme daca nu iti poti crea singur continutul. Iti putem oferi chiar noi unul optimizat pentru motoarele de cautare (SEO).

 • Adaugare continut in website

  Iti oferim servicii complete. Ne vom ocupa si de adaugarea continutului in site, astfel incat acesta sa se integreze perfect cu design-ul.

 • Panou de administrare

  Vei avea un panou de administrare usor de folosit de unde poti aduce foarte usor modificari site-ului.

 • Creare/Integrare site cu social media (FB, G+, t, in)

  Oamenii petrec in medie peste 20 de ore pe saptamana in retelele de Social Media. Pentru o afacere este foarte important sa fie prezenta acolo unde sunt activi clientii.

 • Instalare Google Analytics (contor trafic)

  Cu ajutorul GA poti monitoriza foarte usor traficul din pagina ta de prezentare. Vei obtine informatii utile despre ce pagini viziteaza utilizatorii, cat timp petrec pe acestea si cum interactioneaza in site.

 • SEO onpage

  Folosim cele mai moderne tehnici de optimizare pentru ca pagina ta sa ocupe cele mai bune pozitii in motoarele de cautare.

 • Testare, garantie si suport

  Nu doar ca iti construim o pagina de prezentare moderna, dar vom face teste, iti oferim garantie si suport. Ne vom asigura ca vei obtine cele mai bune rezultate in urma colaborarii cu agentia noastra.

 • Lansare site web

  Specialistii nostri vor avea grija ca site-ul tau sa fie publicat online si sa functioneze fara probleme.

 • Promovare site

  O afacere fara un site bine promovat, este asemanatoare cu un produs foarte bun, dar de care nu a auzit nimeni. La Search Ads vei beneficia de campanii de marketing online, care iti vor aduce rezultate.

Cum lucram

Desi experienta este la randul ei importanta, noi credem ca este important si sa fii la curent cu toate noutatile din online, in special cand lumea se schimba atat de rapid. De aceea, primul pas atunci cand colaboram cu cineva este sa fim la curent cu piata in momentul respectiv. Respectam termenele-limita si ne place sa gasim impreuna cu clientul cea mai convenabila solutie pentru toata lumea. Solicita o oferta si vezi cu ochii tai!

1Domeniul si hosting-ul

Alegem pentru clientii nostri numele de domeniu astfel incat acesta sa fie cat mai reprezentativ pentru afacerile pe care le desfasoara, sa fie usor de tinut minte, iar site-ul pe care il dezvoltam ulterior sa fie accesat cu usurinta.

La cerere putem furniza solutii de hosting pentru clientii nostri sau ii putem sfatui in alegerea solutiei optime pentru proiectul lor.

2Designul sitelui

Toate site-urile facute de noi sunt unice din punct de vedere al designului, sunt fresh si moderne. Stabilim designul impreuna cu clientul pana cand acesta este multumit in totalitate de cum va arata. Il vom dezvolta in asa fel incat sa capteze pe deplin increderea vizitatorilor si sa promoveze intr-o maniera deosebita, produsele si serviciile prezentate. Toate site-urile facute de noi se afiseaza corect pe dispozitive mobile, astfel incat clientii nostri sa aiba expunere in orice mediu.

3Programarea

Gandim structura site-ului in asa fel incat aceasta sa fie cat mai usor de parcurs si de inteles. Asadar, vizitatorii vor gasi imediat informatia pe care o cauta si vor decide mult mai usor sa va contacteze. Programam site-ul utilizand tehnologii intotdeauna noi si moderne.

Noul tau site se va incarca super-rapid, va fi stabil, se va afisa corect pe toate tipurile de dispozitive si va oferi securitate deplina.

4Adaugarea continutului

Adaugam continutul furnizat de catre client in cel mai scurt timp. Putem asigura continut pentru principalele pagini ale site-ului sub forma de text si/sau poze. Site-urile create de noi pot veni insotite de panou de administrare astfel incat, clientul poate adauga sau modifica continutul in timp real, de oriunde, la orice ora. Pentru promovare eficienta, cream profilele social media si le personalizam in concordanta cu designul site-ului si specificul afacerilor clientilor.

5Optimizarea onpage

Absolut toate site-urile dezvoltate in agentia noastra sunt optimizate onpage pentru motoarele de cautare. Astfel, acestea au sanse bune sa apara in primele rezultate pe cuvintele cheie de interes, pentru afacerea derulata. Instalam Google Analytics, instrument care ofera posibilitatea clientilor nostri sa afle cate vizite a avut site-ul, de unde au fost facute, la ce ore, de pe ce device-uri, etc. Toate aceste date ne vor ajuta sa facem ajustari strategice.

6Testarea

Inainte de lansare, testam orice site in detaliu, pentru a ne asigura ca potentialii vizitatorii ai site-ului au parte de o experienta unica, fara nici un fel de probleme. Testarea se face de catre cei mai exigenti specialisti impreuna cu clientul astfel incat, site-ul este livrat/lansat in cele mai bune conditii tehnice si de design. Cu toate acestea, pentru o mai multa siguranta, oferim atat garantie, cat si suport.

De ce noi?

Pentru ca suntem cei mai buni pentru tine. Pentru ca noi stim ca nu exista o singura solutie pentru toate site-urile. Pentru ca ne adaptam si ne pliem pe diverse cerinte si preferinte, si nu ne lasam pana nu gasim cea mai potrivita varianta. Pentru ca si altii ne-au ales si nu au regretat. Pentru ca noi suntem online-ul.

Profesionalism Search Ads Profesionalism

Solutiile noastre sunt impecabile din punct de vedere tehnic si supermoderne in termeni de design.

Experienta Search Ads Experienta

Avem peste 200 de site-uri construite pentru afaceri din cele mai variate domenii.

Eficienta Search Ads Eficienta

Executam proiectele mereu in termenele stabilite la costuri mereu avantajoase.

Flexibilitate Search Ads Flexibilitate

Intelegem si ne adaptam tot timpul dorintelor clientilor pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti.
Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online Search Ads - Partener Google Search Ads - Certificare Digital Marketing Meta Search Ads - Partener Meta