SUNA ACUM TRIMITE EMAIL

Facebook

Facebook Ads - Remarketing - Facebook Ads Conversion - Canvas Ads for Mobile

Cum lucram

Desi experienta este la randul ei importanta, noi credem ca este important si sa fii la curent cu toate noutatile din online, in special cand lumea se schimba atat de rapid. De aceea, primul pas atunci cand colaboram cu cineva este sa fim la curent cu piata in momentul respectiv. Respectam termenele-limita si ne place sa gasim impreuna cu clientul cea mai convenabila solutie pentru toata lumea. Solicita o oferta si vezi cu ochii tai!

1Alocarea proiectului

Fiecarui proiect ii este alocat un manager specialist certificat social media, cu experienta in toate tipurile de campanii si pe toate verticalele.

2Stabilirea obiectivelor

In urma mai multor discutii purtate de managerul de proiect cu clientul in vederea identificarii unor obiective SMART, se stabileste o strategie clara si eficienta de promovare online, se identifica targetul si se stabileste bugetul pentru indeplinirea obiectivelor.

3Crearea campaniilor

Specialistul dumneavoastra Social Media se conecteaza la contul si pagina de Facebook (daca nu se creaza o pagina noua). Se structureaza corect audienta si se identifica cele mai bune oportunitati, iar apoi se targeteaza campaniile astfel incat niciun leu sa nu fie irosit. Pentru a atrage trafic relevant pentru site-ul dumneavoastra sau pagina de Facebook, anunturile text sunt facute de un copy-writer, iar cele grafice de un specialist in design.

4Urmarirea performantelor

O campanie de succes trebuie masurata constant si optimizata in permanenta. Pentru aceasta, instalam si configuram Faceboook Pixel + Google Analytics, masuram rezultatele si interpretam datele colectate, astfel incat sa folosim orice informatie, in interestul imbunatatirii permanente a rezultatelor.

5Optimizarea campaniilor

Din momentul in care campaniile pornesc, acestea sunt monitorizate permanent si optimizate continuu. Obiectivul este acela de a plati cat mai putin pentru un click, conversie, engagement si de a imbunatati indicatorii campaniei (like, share, reach, relevance score).

6Raportarea rezultatelor

Relatia noastra cu clientul este foarte importanta. Consideram comunicarea esentiala, motiv pentru care, periodic se vor trimite rapoarte ce includ atat rezultatele campaniilor de marketing, cat si rezumatul activitatii specialistilor nostri pe fiecare cont. Impreuna vom stabili intalniri de lucru si tot impreuna vom lua cele mai bune decizii pentru performante fara egal.

De ce noi?

Pentru ca suntem cei mai buni pentru tine. Pentru ca noi stim ca nu exista o singura solutie pentru toate site-urile. Pentru ca ne adaptam si ne pliem pe diverse cerinte si preferinte si nu ne lasam pana nu gasim cea mai potrivita varianta. Pentru ca si altii ne-au ales si nu au regretat. Pentru ca noi suntem online-ul.

Profesionalism Search Ads Profesionalism

Suntem parteneri
certificati Google

Competenta Search Ads Competenta

Avem 6 specialisti
certificati Google AdWords

Experienta Search Ads Calitate

300 de clienti
(10% cota de piata)

Siguranta Search Ads Experienta

10 milioane EUR buget
administrat (peste 2 milioane
EUR pe an)

Flexibilitate Search Ads Flexibilitate

Campanii in 30 de tari si
5 limbi de circulatie
internationala

Proiecte recente

Lucram pentru o multime de clienti ce au o multime de obiecte de activitate.
Imobiliare, fashion, electroIT, publicitate, finante sunt doar cateva dintre domeniile in care am obtinut rezultate excelente.
Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online Search Ads - Partener Google Search Ads - Certificare Digital Marketing Meta Search Ads - Partener Meta