#Oportunități de carieră: Alătură-te unei echipe în plină expansiune!

Ne-am gândit că nu strică să dăm de veste că, în plin proces de expansiune, suntem în căutarea unui specialist PPC experimentat și pasionat de digital, gata să se alăture echipei noastre. Credem că aceasta este o oportunitate extraordinară pentru cineva care dorește să-și utilizeze expertiza în Google Ads și Meta Ads pentru crea și a modela strategii de online marketing în proiecte inovatoare, ce pot contribui direct la creșterea afacerilor cienților noștri. 

E important ca viitorul nostru coleg să aibă o bună înțelegere a mecanismelor PPC, să vadă lucrurile în perspectivă și să poată implementa campanii eficiente, în linie cu obiectivele de performanță ale clienților.

Noi oferim un mediu în care punem preț pe creativitate, flexibilitate și echilibru, unde membrii echipei noastre au acces la cele mai recente tehnologii și date din industrie. Așa că așteptăm vești de la profesioniști în digital pregătiți pentru noi provocări profesionale, pentru a deveni parte dintr-o echipă ce poate contribui la modelarea viitorului publicității digitale. Scrie-ne la contact@searchads.ro dacă vrei să ne cunoaștem sau dacă știi pe cineva potrivit pentru acest rol.