Trio Rent a Car

Trio Rent a Car

Cat de importante sunt o structura si o configurare eficienta a campaniilor Google AdWords? Din punctul nostru de vedere, foarte importante.


Sa luam un exemplu concret: pentru contul Trio Rent a Car efectul principal a fost creșterea ratei de conversie cu 426%, în timp ce costul pe conversie a scazut cu 38% fata de valoarea initala.


Si asta intr-o perioada de 8 luni de la preluarea contului.

Before

Contul AdWords Trio Rent a Car avea rezultate variabile la momentul preluarii de catre noi. Si aici vorbim atat din punctul de vedere al numarului de conversii cat si al costului pe conversie. Provocarea pentru noi a fost obtinerea unui profit semnificativ mai mare fata de ce inregistra in momentul initial, in conditiile aceluiasi buget.

Goals

Impreuna cu clientul am stabilit obiectivele campaniei, si anume scaderea costului pe conversie pentru un profit mai mare adus de campanie, precum si dezvoltarea acesteia in vederea cresterii volumului de vanzari.

Strategy
  • pe baza analizei site-ului si a istoricului din cont, campania Google AdWords Search a fost impartita pe mai multe componente (in functie de tara de provenienta a publicului tinta), iar cuvintele cheie si ad grupurile au fost structurate pe tematica si performanta;
  • peste 200 de cuvinte negative la nivel de campanie;
  • introducere de cuvinte-cheie specifice in asa fel incat bugetul zilnic sa fie consumat in mod eficient si performant;
  • extinderea listelor de cuvinte cheie (momentan campania are peste 97 000 de cuvinte cheie active);
  • setari menite sa ajute cat mai mult campania sa creasca, cum ar fi enhanced CPC, advanced location options;
  • optimizarea ad-urilor, precum si testarea continua intre minim 3 variante de anunturi;
  • introducerea de extensii de anunt, sitelink-uri, extensie de locatie si telefon;

Grafic

Cost/Conversie VS. Conversii

Dupa cum se poate vedea in graficul de mai jos, campania a avut o evolutie foarte buna (linia rosie arata scaderea costului pe conversie, iar linia neagra arata cresterea numarului de conversii).Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online Google Web Designer Search Ads - Partener Google