Kiwi Finance

Kiwi

Adaugam valoare brandului – Search Ads a contribuit la imaginea pe care o are Kiwi Finance in mediul online, prin crearea unui site web complet si multifunctional.

Acesta contine un calculator de rate, prin care utilizatorii isi pot calcula diverse rate, credite sau refinantari. Calculatorul este creat pentru a utilizat cu usurinta de absolut toti utilizatorii: este intuitiv, nu necesita plugin-uri sau add on-uri speciale la browsere sau conexiune speciala de internet.

Pentru a fi mereu la curent cu noutatile de pe site, am creat de asemenea o sectiune de blog si de newsletter. Site-ul poate fi administrat printr-o platforma customizata creata special, pentru care am creat un tutorial de utilizare, astfel incat site-ul sa poata fi actualizat ori de cate ori este nevoie. In crearea designului, am ales sa imbinam unicitatea designului cu implementarea strategica a mesajului corporativ pentru a oferi un impact major publicului tinta.Kiwi Finance

Traian Stancu

Chief Operating Officer - Kiwi Finance

"Acum ceva mai bine de 1 an am primit de la Searchads propunerea de a ne gestiona campania de adwords si, desi am fost initial destul de reticenti in a schimba partenerul cu care colaboram la acea vreme, am acceptat provocarea si mai mult decat atat, am decis sa refacem si site-ul companiei. Suntem incantati de colaborare, de disponibilitatea lor de a testa lucruri noi, de orientarea catre rezultate, precum si de faptul ca si-au pastrat standardele promise. Sunt sigur ca multi dintre voi sunteti abordati periodic de diversi furnizori de servicii care va promit cum o sa cresteti cu 20-30% rezultatele daca initiati colaborarea cu ei. Si va inteleg reticenta in a face o schimbare avand in vedere timpul necesar a fi alocat pentru modificarea furnizorului actual, dezvoltarea unei noi campanii, etc. Dar daca luati in calcul initierea unei noi campanii sau schimbarea furnizorului actual vi-i recomand cu caldura pe “baietii” de la Searchads."Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online Google Web Designer Search Ads - Partener Google