Geplast

Geplast

Site-ul www.rezidentiale.geplast.ro dedicat solutiilor premium pentru fatade&placari a avut la baza un plan strategic, prin care sa prezinte informatiile intr-un mod structurat si functional, astfel incat vizita pe site sa se finalizeze printr-o comanda.

Prezentarea proiectelor pe prima pagina prin intermediul unor imagini reprezentative a avut ca scop in primul rand garantia lucrarilor impecabile – astfel, potentialul client poate vedea din start rezultatul final. Proiectele sunt in categorii diferite, pentru usurinta accesarii informatiilor exacte, concrete. La click pe galeria foto se ajunge in pagina dedicata, ce pune la dispozitie toate informatiile proiectului finalizat, dar si doua butoane “call to action”, care ofera oportunitatea solicitarii unei mostre de produs sau a unor informatii suplimentare.

Designerul a ales pentru acest proiect o combinatie de culori puternice, dar care se completeaza perfect pentru a evidentia sectiunile importante din site.Geplast

Marina Chistruga

Marketing Manager - Geplast

"Pe scurt: colaborarea a decurs cu maxim de profesionalism din partea Search Ads. Experienta si cunostintele declarate inaintea inceperii colaborarii au fost din plin sustinute de rezultatele campaniilor derulate pe Google, de exercitiile de programare web si prin grafica propusa pentru proiectele Geplast. Faptul ca avem un partener care raspunde tuturor solicitarilor cu "gasim o solutie" si care revine efectiv cu rezolvari eficiente inseamna mult."Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online Google Web Designer Search Ads - Partener Google