Cosmopolis

Cosmopolis

Cosmopolis este renumit pe piata imobiliara din Bucuresti, iar pentru asta avea nevoie de un site modern, de o imagine fresh si de o promovare ca la carte. De aceea, au apelat la Search Ads.

Structura site-ului a fost gandita astfel incat utilizatorul sa poata gasi cu usurinta informatiile necesare, paginile fiind populate cu poze reprezentative pentru a putea oferi o imagine de ansamblu a complexului rezidential.

De-a lungul intregului proces, clientul a avut posibilitatea de a vizualiza proiectul de-a lungul intregului proces de dezvoltare, oferind astfel transparenta si flexibilitate maxima.

Site-ul este optimizat pentru motoarele de cautare, responsive, user friendly , meniurile de navigare fiind intuitive pentru vizitatori.Coldwell Banker Mosilor Cosmopolis

Andrei Sarbu

CEO Coldwell Banker Mosilor - Romania

"Search Ads sunt furnizorii nostri de incredere pentru o gama larga de servicii - de la web design la Ad Words sau materiale publicitare pentru print. Website-urile si landing page-urile create de ei imbina cu succes grafica de foarte buna calitate cu functionalitatile perfect puse la punct aducand plus valoare proiectelor noastre rezidentiale. Fiecare idee este pusa in aplicare - rezultatul fiind cel mai bun posibil - cu optimizari continue astfel incat sa fim la curent cu toate tendintele."Copyright © Search Ads. All Rights Reserved.

Marketing Online Google Web Designer Search Ads - Partener Google